Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (3.88 secunde)
Din 1993 este director general al Institutului de Patologie Victor Babes. ... Popescu anunta in anul 2010 descoperirea unui nou tip de celule, cunoscute sub denumirea de telocite. ... - Telocitele sunt niste celule care nu sunt nici celule nervoase, nici musculare si nici epiteliale.
O schimbare de viziune asupra lumii (Autor: ... In plus, unui adolescent de 14 ani jumatate, care a trait doar in pustietate nu i-ar fi trecut prin cap sa formuleze idei atat de complexe.
Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
Voi rezuma, in continuare si in cateva articole care vor urma, un numar de intamplari de acest fel, care au avut loc in Romania.
In 1985, Prunariu a devenit unul din membrii fondatori al Asociatiei Exploratorilor Spatiului Cosmic (ASE), care reuneste peste 350 de astronauti din 33 de tari, si apoi in doua mandate membru in Comitetul executiv al asociatiei.
Cunoasterea, felinarul si elefantul care invita la o intelegere mai larga a multor fenomene, inclusiv OZN, si la o mai buna adecvare a instrumentelor de abordare.
De ce nu am gasit inca civilizatiile extraterestre (Autor: ... FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize!
Letting Go descrie un instrument simplu si eficient cu ajutorul caruia sa ne putem desprinde de toata negativitatea si sa scapam de blocajele din calea Iluminarii.
In numarul 3 de anul trecut al revistei PERISCOP a fost publicat un articol interesant scris de Mirel Curea pe tema serviciului militar obligatoriu. ... PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) OMUL, IN AFARA DE TRUP, ARE SI SUFLET - Povesteati intr-un interviu ca intreg holul si culoarele erau tapetate cu mii de carti. ... - Era un preot erudit, cu studii de teologie si pedagogie efectuate in Germania.
Presedintele PNL Sector 4, Leopold Lupusanschi, a anuntat ca filiala pe care o conduce "se delimiteaza public de modul in care primarul Adrian Inimaroiu (foto) gestioneaza problemele sectorului 4" si ca va propune excluderea din partid a patru consilieri care s-au aliat cu PSD in consiliul local.
"S-au castigat niste drepturi care mie imi par mai mult niste privilegii decat niste drepturi. De exemplu, in legea privind salarizarea magistratilor este un articol care spune ca familia magistratului decedat va primi inca trei luni salariu de magistrat si mai sunt si alte exagerari de felul acesta.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita.
Guvernul vrea sa elimine 179 de taxe parafiscale mai ales din mediu, comunicatii, transporturi, activitati nucleare. ... Suparat pe veniturile mari, masinile scumpe si investitiile masive din agentiile guvernamentale, premierul Emil Boc se apuca sa secere multimea de taxe parafiscale.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir (foto), este nemultumit de actualul guvern, despre care spune ca nu intelege rolul descentralizarii si care se lauda cu niste "realizari rusinoase".
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii. Am fost tot timpul alaturi de prima mea sotie, am iubit-o si ne-a despartit numai moartea", spune Crin Antonescu.
google-analytics.com